Unit 2 Working the land
Section Ⅲ Learning about Language & Using Language
Ⅰ.单句语法填空 1.How I regret wasting (waste) so much time in the net bar! I should have studied harder.
2.His magic is confusing (confuse),and I can never figure out how he made the plane disappear.
3.The story tells us that the discovery (discover) of fire was one of the biggest inventions of man.
4.We welcome comments (comment) and suggestions from readers,and we look forward to hearing what you think of this new product.
5.The young man often does some exercise to build up his body. 6.Organic farming will keep the soil rich and free of disease.
7.The old man stood there with his eyes focused (focus) on the picture. 8.Marty has_been_working (work) really hard on his book and he thinks he'll have finished it by Friday.
9.As we all know,it is human activity that leads (lead) to the global warming. 10.Without the help of the modern equipment (equip),these experiments would not be performed smoothly.
Ⅱ.阅读理解
A
Create Art and Perform at Camp This Summer
Kids from beginners to advanced (高级的) artists and performers aged 8 to 16 from around the world come to Long Lake Summer Overnight Arts Camp. They come to explore all forms of fine arts and performing arts. The natural beauty of the Adirondack Park in New York inspires you along with other artists and performers from around the world. You design your perfect summer arts camp schedule every day, choosing from fine arts, dance, theater, rock bands, music, film and fun land and water sports. The choice is always yours.
There are three buildings offering kids fine arts with 16 studios and 25 artists inspiring you at camp all summer. Long Lake Camp for the Arts is the most amazing arts camp in the world for boys and girls to express themselves and share their creativity with the world. We are one of only two camps on earth to offer so many choices and employ so many great fine arts teachers.
Our two-story Fine Arts Facility is open all day and we have special evening classes for our most hard-working artists. It has both inside and beautiful outdoor working areas. Since you create your own schedule, you can spend all day or one period making art; it's your choice and you can change your schedule daily if you like. We make it easy for you to take your ideas from studio to studio creating your own portfolio (作品集) of artwork. We also have buildings for our photography studio.
At the end of the camp, we display all your works in our Long Lake Camp for the Arts Gallery. We present your works to more than 700 visitors.
To learn more about Long Lake's summer fine arts camp programs, please
call us at 914-693-7111.
【文章大意】 你喜欢艺术吗?你想参加艺术课程吗?作者给你推荐了一个很适合你的艺术夏令营活动。
1.What are the kids at the camp allowed to do? A.To choose the place of the camp. B.To decide the length of the camp. C.To choose teachers for art classes. D.To decide their own camp schedule.
解析:D 细节理解题。根据第一段的You design your perfect summer arts camp schedule every day...可知,参与者可以自己决定上课的时刻表。
2.In what way does this camp differ from most of the other similar camps? A.That it admits a lot of students. B.That it holds so many activities. C.That it has very beautiful studios.
D.That it has so many choices and great teachers. 解析:D 细节理解题。根据第二段的We are one of only two camps on earth to offer so many choices and employ so many great fine arts teachers.可知答案。
3.What can we learn from Paragraph 3? A.Kids can choose classes freely.
B.Kids must go to class in the evening.
C.There aren't many fun activities for kids.
D.The camp isn't suitable for people loving photography.
解析:A 推理判断题。根据第三段的内容可知,学生可以自己安排时刻表,根据需要自由选择课程。
4.Who would most probably call at 914-693-7111? A.People interested in the Arts Gallery. B.Artists who want to display their works. C.People wanting to know more about the camp.
D.Children interested in visiting the Adirondack Park. 解析:C 推理判断题。根据末段的To learn more about Long Lake's summer fine arts camp programs, please call us at 914-693-7111.可知,想进一步了解这个夏令营项目的人会拨打这个电话。
B
Everyone has seen some young kids with music playing through their earbuds (耳塞), or girls rapidly writing messages on their phone. The youth of today are often addicted (沉迷于) to technological advancement whether through cell phones, gaming systems, or MP3 players. But are these technological advancements a good thing?
Technology has a negative influence on us because it separates (把……隔开) individuals from reality. The iPod is one example. “For some people, the main attraction of the iPod is that it catches you so that you do not have to deal with the uncontrollable factors of everyday life,” writes Krystle Song on her website, a student from the University of California.
The ability for people to surround themselves with the familiar by using their iPod is attractive because it rarely provides the listener with something unexpected
or unknown. However, it can be argued that this is a bad thing. If we do not have to face reality by experiencing new things, making personal relationships, and solving problems, we will never be able to function as adults.
Some argue that the Internet has a positive effect on social communication because it allows us to develop friendships online. However, the ability to meet people through chat rooms and other services is actually negative. There are dangerous people on the Internet who are a threat to young people. While some people think that the Internet can build openness, self-confidence, and a great sense of comfort, it can also provide opportunities for those who are too depressed to lead a social life in the real world. It is extremely unhealthy to make and keep all of your social communication online. We won't be positively influenced by communicating through a computer screen if we already do not have the self-confidence to socially communicate in reality.
I believe the advancement of technology has negatively affected our social communication because it separates us from what is happening around us, prevents communication, and spreads the concept of immediate satisfaction. Society must be able to use technology while not allowing it to prevent social communication, particularly for those who are easily influenced during teenage years.
【文章大意】 科技在给我们带来便利的同时,也阻碍了人与人之间最基本的交流。对于正在成长中的青少年来说,这一点负面影响尤为严重。
5.What does the underlined word “advancement” in Paragraph 1 mean? A.Influence. B.Connection. C.Development. D.Change.
解析:C 词义猜测题。综合划线词的前后文以及整个文章内容可知,这里是说现在的年轻人沉溺于科技的进步,比如:手机、游戏和MP3播放器。而后文也进一步在讨论科技的进步对青少年的负面影响,所以advancement意为“进步、发展”。
6.What is technology's main negative influence according to the author? A.It stops people from socially communicating in reality. B.It makes people have less time to enjoy themselves. C.Some bad people may use it to do harm to others. D.It stops people from making more new friends.
解析:A 细节理解题。根据第二段的Technology has a negative influence on us because it separates individuals from reality. 及综合文章内容可知,作者认为科技的进步妨碍了人们在现实中的社会交往。
7.Which of the following may the author agree with? A.It is a waste of time chatting online. B.People should use technology properly. C.There is no need to make friends online.
D.The Internet can help build people's confidence. 解析:B 推理判断题。根据最后一段的Society must be able to use technology while not allowing it to prevent social communication...可知,作者希望我们能在使用科技的时候,不让科技阻碍我们正常的社会交流。
8.What might be the best title of the passage? A.How does technology affect us negatively? B.What benefit can we get from technology? C.Why do people like using technology? D.How can we make use of technology?
解析:A 标题归纳题。综合文章内容可知,作者在本文突出说明科技对人们的不利影响,尤其是对青少年的不利影响。
Ⅲ.七选五
What's the easiest way to stay warm in the super cold? __1__. At least
that's what Santa Claus (圣诞老人) told me.
Over Christmas, Dennis and I went to Finland. We brought back some tips for keeping warm in a cold temperature.
1.Three layers (层) work wonders.
Start with the base layer, which sits right on your skin: choose something absorbent (吸汗的). __2__. A sweater is a good choice. The most important layer is the outer clothes, which should be waterproof (防水的) and windproof.
2.__3__. You lose heat from every millimeter of uncovered skin, which was the biggest lesson I learned on the trip. My whole body was well covered. But I missed one spot: my face. So it often felt like the wind was going to blow my nose off.
3.Exercise, don't just stand still.
When it's cold, exercising may be the last thing you feel like doing, but be smart. __4__, and you will feel the difference. When we first got to Finland, we were freezing. But after a couple of minutes jumping around, we felt less cold.
4.If you have a heater...
You may want to turn it all the way up, but it's best to keep it at between 18 and 20 degrees. __5__, but not create a huge difference between inside and outside.
A.Grow a crazy beard
B.The key is what you layer C.Cover every bit of your skin D.That will keep you comfortable
E.Take a walk, faster than your normal speed
F.Don't forget to keep your hands and feet warm, too
G.The middle layer keeps your body heat from getting away 话题:日常活动
【文章大意】 本文是说明文。文章主要介绍了对抗严寒的几种办法。
1.解析:A 根据该空后的At least that's what Santa Claus told me以及我们对圣诞老人外貌特征的了解可知,A项内容符合此处语境。
2.解析:G G项内容与上一句中的Start with the base layer和下一句中的The most important layer...相并列,并共同构成该段小标题Three layers的内容。
3.解析:C 根据该段首句中的You lose heat from every millimeter of uncovered skin以及作者的亲身经历可知,一定要遮盖每一寸肌肤。
4.解析:E 根据该段的小标题Exercise, don't just stand still可知,E项内容是运动的例子之一,符合该处语境。
5.解析:D 根据该空前的it's best to keep it at between 18 and 20 degrees可知,加热器的温度控制在18至20度之间可以让你感觉舒适,但又不至于造成室内外巨大的温差。

